2021-12-30 08:14:07• hírek • Fizetett tartalom

Smarald City - Szatmár ékköve. Már most lefoglalhatod álmaid otthonát

A Smarald City egy öt tömbházból álló prémium minőséget képviselő ingatlankomplexum, amelyet fejlesztői úgy képzeltek el, és úgy alakítanak ki, hogy a nyugalmat, csendet és kényelmet keresők megtalálhassák szándékaikat, miközben élvezni tudják a mozgásban lévő város közelségének minden előnyét.

A lakópark otthonait úgy tervezték, hogy azok maximálisan megfeleljenek egy ultramodern és komfortos otthon kialakítási szempontjainak. Ennek a gyönyörű környezetnek a megálmodói, mind a tervezési, mind a kivitelezési fázisban odafigyeltek az apró részletekre, ugyanakkor fontosnak tartották olyan kreatív ötletek megtervezését és megvalósítását, amelyek egyedi hangulatot teremtenek az otthonokba, döntéseik során pedig csupán a hosszú távon is működő megoldásokat részesítették előnyben. Ennek a célnak megfelelően: a prémium szintű végeredmény garantálása érdekében, kizárólag kifogástalan minőségű építőanyagok felhasználásával dolgoznak.


Hogyan is néz ki pontosan a Smarald City koncepciója?


A lakópark 17 000 négyzetméteres területén 5 tömbház foglal majd helyet, amelyekhez megfelelő számú parkoló és kiterjedt zöldövezet társul.


A lakópark megjelenésével is igyekszik tükrözni környezetének harmonikus, kisvárosi hangulatát. Az ingatlant sok zöld terület veszi körül, fákkal, parkosított kerttel teszik modernné és élhetővé a környezetet. A közelben egy korszerű és a mai biztonsági elvárásoknak maximálisan megfelelő játszóteret is létrehoznak, amely a kisgyermekes családok számára igyekszik kényelmes, könnyen elérhető kikapcsolódást nyújtani. A szabadidő egészséges eltöltését segítik majd a készülő sportpályák is. A Smarald City arra törekszik, hogy lakói a zöldövezeti és nagyvárosi életmód minden előnyét egyszerre élvezhessék!


A tömbházak szintmagassága eltérő lesz, közülük három épület hat, kettő pedig öt szinttel rendelkezik majd. Az épületek a legkorszerűbb hőszigeteléssel, háromrétegű üvegezéssel készülnek, ezáltal a fejlesztők a lehető legalacsonyabb üzemeltetési költségek biztosítására törekszenek. Sőt, a fűtéshez használt rendszerek és a beépített nyílászárók is egyedülállóak a városban.


A Smarald City lakóparkba tervezett lakások méretben is változatosak lesznek, így mindenki saját igényei szerint választhatja ki a számára leginkább megfelelő beosztást. Egy, kettő és három szobás lakások épülnek majd, illetve a legfelső szinteken olyan dizájn penthouse apartmanok lesznek, amelyek helyenként rendhagyó, íves falakkal, az igazán egyedi és extravagáns enteriőrt kedvelők számára, még exkluzívabbá teszik az otthoni milliőt.


A lakópark a Batizi úti MOL töltőállomás és a Fabricii úti felüljáró találkozásánál lévő belső vám közötti területen helyezkedik el. Ez kétségkívül a megyeközpont egyik legelhagyatottabb része volt, amelynek átalakulása már elkezdődött, és kiváló ütemben halad afelé, hogy hamarosan igazi ékköve legyen Szatmárnémetinek.


A tervek szerint 2022 közepére készül el az első két tömbház, amelyet az első befizetők már birtokba is vehetnek. A projekt kivitelezése ezt követően tovább folytatódik.


Hogyan találhatsz otthonra a Smarald City lakóparkban?


Most mindössze 20% előleggel foglalhatod le álmaid otthonát, a hátralévő összeget pedig elegendő az ingatlanfejlesztés végeztével befizetned.


Bővebb információkért keresd a Smarald City Satu Mare Facebook felületét. További tájékoztatást kérhetsz, vagy személyes látogatás érdekében időpontot egyeztethetsz a következő telefonszámon: +4 0743 311 110.


A Smarald City csapata szeretettel fogadja és készségesen áll az érdeklődők rendelkezésére.















Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: